رنگ روغنی

رنگ روغنی

فروش رنگ روغنی

ایجاد تنوع در محیط ساختمان‌‌ها از موارد مهمی به حساب می‌آید که تمامی افراد به ان توجه می‌کنند. برای این کار ساده‌ترین راه رنگ‌آمیزی است. رنگ‌‌های روغنی از انواع رنگ‌‌های ساختمانی هستند که برای رنگ‌آمیزی و ایجاد تنوع در محیط‌‌های مختلف و ایجاد طرح‌‌های زیبا کاربرد دارند. شرکت‌‌های زیادی در ایران وجود دارند که به تولید انواع رنگ‌‌های روغنی با درجه‌بندی کیفیت پایین، متوسط و بالا می‌پردازند که با قیمت‌‌های مختلف روانه بازار می‌شوند. در ادامه این مطلب با همراه باشید تا رنگ روغنی را به طور کامل برایتان معرفی کرده و کاربرد‌ها، مزیت و معایب این محصول را بیان کنیم.

رنگ روغنی چیست؟

رنگ‌‌های روغنی در دسته رنگ‌‌های قدیمی قرار می‌گیرند که امروزه بسیار توسعه پیدا کرد‌ه‌اند. رنگ‌های روغنی که امروزه تولید می‌شود در انواع مختلفی هستند که بر دو نوع پایه حلال و آلکیدی قرار دارند. رنگ‌های روغنی که بر پایه الکیدی هستند رنگ‌های جدیدی هستند که از مخلوط رزین الکیدی و تینر که یک نوع رقیق‌کننده است تولید شد‌ه‌اند.

این رزین‌های استفاده شده در رنگ‌های روغنی از روغن‌‌های گیاهی ساخته شد‌ه‌اند از گیا‌هانی مانند سویا، دانه کتان‌، پنبه، بزرک و… گرفته شد‌ه‌اند. اکثر رنگ‌های روغنی موجود در بازار به صورت ترکیبی از رنگدانه، رزین آلکیدی و حلال بر پایه نفت به دست می‌آیند. برای اینکه رنگ الکیدی تولید شده رقیق‌تر باشد و بتوان راحت‌تر از ان استفاده کرد، هنگام تولید به ان حلال نیز می‌افزایند.

رنگ‌های روغنی به دلیل اینکه درون خود ترکیبات الی نیز دارند، بوی زیادی را هنگام استفاده ایجاد می‌کنند که مصرف‌کننده باید هنگام کار با رنگ‌های روغنی به فکر تهویه هوا محل رنگ‌کاری باشد. بر خلاف رنگ‌های پلاستیکی که استقامت کمی دارند اگر رنگ‌های روغنی را در محیط‌‌هایی که نور خورشید مستقیم می‌تابد و بارش مستقیم باران و برف را دارد، استفاده کنید دچار هیچ مشکلی نمی‌شوید؛ زیرا رنگ‌های روغنی از استقامت بالایی برخوردارند و در آب نیز حل نمی‌شوند.

انواع رنگ روغنی

رنگ‌های روغنی به سه دسته رنگ روغنی مات، رنگ روغنی براق و رنگ روغنی نیم‌براق دسته بندی می‌شوند. هر کدام از انواع رنگ‌های روغنی با توجه به ویژگی‌‌ها و خواصی که دارند کاربرد‌هایی داشته که در ادامه بیشتر به این موضوع می‌پردازیم:

رنگ روغنی مات

رنگ روغنی مات برای پوشش عیوب سطوح کاربرد زیادی دارد. و در مواردی که کاربر بخواهد ایرادات سقف و دیوار را که مشکل گچ‌کاری دارد بپوشاند، از این رنگ استفاده می‌شود. اما باید به این موضوع توجه کرد که این نوع رنگ ماندگاری کمی داشته و در عین حال رنگی زیبا و نرم روی محیط ایجاد می‌کند. رنگ‌های روغنی مات زود کثیف شده و هنگام پاک کردن ممکن است به رنگ آسیب وارد شود. به همین دلیل پاک کردن آن نیز سخت است. تنوع رنگ‌های مات بالا بوده و پوشش دهی بالایی دارند.

رنگ روغنی براق

رنگ براق یا رنگ روغنی الکیدی براق از ترکیب رزین الکیدی، رنگ، اسید و الکل به دست می‌آید. وجود اسید در ترکیبات این رنگ باعث می‌شود پوشش دهی این رنگ منعطف باشد. رنگ‌های روغنی براق ظاهری درخشان و زیبا دارند و قابل شستشو هستند. برای اینکه از رنگ براق استفاده کنید ابتدا باید سطح کار را به خوبی صاف کنید؛ زیرا این نوع رنگ عیوب سطح را به خوبی نشان می‌دهد. رنگ براق به راحتی تمیز شده و از ماندگاری بالایی برخوردار است. در محیط‌‌هایی مانند حمام و آشپزخانه استفاده شده و برای رنگ‌کاری انواع در و پنجره فلز و چوبی نیز کاربرد دارد.

رنگ روغنی نیمه براق

رنگ نیم‌براق یا نیمه مات، از ترکیب رنگ براق و رنگ مات تولید می شود. از ویژگی‌ های این رنگ می‌ توان به درخشش آن و پوشاندن عیوب سطح اشاره کرد.

مزیت رنگ روغنی

رنگ‌های روغنی قابلیت شستشو داشته و از ماندگاری بالایی برخوردارند. تمیز کردن آن‌ها بسیار راحت است. رنگ‌های روغنی را می‌توان حتی بر سطوح مرطوب نیز استفاده کرد. شفافیت و چسبندگی بالا رنگ‌های روغنی از دیگر مزایای آن‌ها است؛ همچنین این رنگ‌ها پوشش دهی بالایی دارند و در برابر کپک و قارچ نیز مقاوم هستند.

معایب رنگ روغنی

از معایب این رنگ‌ها می‌توان به دیر خشک شدن، مواد تشکیل‌دهنده مضر برای محیط‌زیست و انسان، نیاز به زیرسازی و بوی نامطبوع که ممکن است از یک هفته تا یک ماه در محیط کار بماند اشاره کرد.

رنگ روغنی را از کجا بخریم؟

فروش رنگهای روغنی معمولا در فروشگاه‌ها و مجموعه‌های مختلفی انجام خواهد شد. اما باید این محصول را از محلی معتبر خریداری کنید. ما برای این که این محصول به راحتی در اختیار شما قرار گیرد به صورت اینترنتی اقدام به ارائه آن خواهیم کرد. اگر برای خرید این محصول نیاز داشتید تا اطلاعات بیشتری را به دست آورید می‌توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست