انواع رنگ

انواع رنگ

تولید انواع رنگ

در دنیای امروزی از انواع رنگ برای زیباتر کردن ساختمان‌ها، شهرها و … استفاده می‌شود که باعث تغییراتی بسیار راحت اما چشمگیر خواهد شد. از دیرباز مردم از رنگ آمیزی به عنوان یک روش عامه پسند برای رنگ بخشیدن به لباس‌ها، دیوارها و … استفاده می‌کردند؛ سپس به سرعت، استفاده از رنگ در صنایع مختلف رو به افزایش رفت و هرجا که چشم می‌گردانیم، ردی از رنگ را مشاهده می‌کنیم. در ادامه این مطلب به انواع رنگ‌های مصرفی در صنایع مختلف می‌پردازیم.

رنگ پلاستیک، یکی از انواع رنگ‌ها

رنگ پلاستیک از قدیمی‌ترین رنگ‌های مصرفی مردم به حساب می‌آید که رنگ امیزی با آن بسیار راحت بوده و حتی افراد مبتدی نیز می‌توانند این کار را انجام دهند. برای رنگ آمیزی با رنگ پلاستیک کافیست، محلولی از رنگ را به صورت نیمه رقیق ساخته و استفاده کنید.

حواستان باشد در صورتی که رنگ بیش از حد غلیظ باشد با مشکل پخش آن بر روی سطح مورد نظر مواجه می‌شوید و در صورتی که خیلی رقیق باشد، پوشش‌دهی مناسبی نخواهد داشت. رنگ پلاستیکی در انواع رنگ‌های مصرفی بسیار پر مصرف و محبوب است.

فواید رنگ پلاستیک

فاقد بوی تند و نامطبوع است

در مدت زمان کمی خشک می‌شود

دارای قیمت مقرون به صرفه

برای استفاده نیاز به حلال نفتی نخواهد داشت

پوشش‌دهی قوی

قابلیت رنگ آمیزی حتی توسط افراد مبتدی

با یکبار رنگ زدن به اندازه کافی پوشش دهی دارد

رنگ روغنی، یک رنگ پرطرفدار در میان انواع رنگ‌ها

رنگ‌روغنی یکی دیگر از انواع رنگ‌های مصرفی در میان مردم است که به سه دسته کلی برای رنگ آمیزی مکان‌های مختلف، تقسیم بندی می‌شود. رنگ روغنی در سه مدل براق، نیمه مات و مات تولید شده که هر کدام کاربردهای منحصر به فرد خود را دارند.

کاربرد رنگ روغنی براق

رنگ‌های روغنی براق دارای میزان مقاومت و پوشش دهی خوبی هستند که برای استفاده در مکان‌های مختلف از جمله دکوراسیون داخلی ساختمان، گزینه بسیار مناسبی به شمار می‌روند.

رنگ‌های روغنی قابلیت پوشش‌دهی عیوب برجسته دیوار را ندارند، بدین منظور استفاده از آن‌ها برای پوشاندن شکستگی گچ دیوار، کاملا بی‌فایده است.

رنگ روغنی براق با وجود خاصیت بازتابندگی نور، موجب روشن شدن فضای مورد نظر می‌شود؛ همچنین دیواری که آغشته به رنگ روغنی براق است، قابل شستشو می‌باشد.

کاربرد رنگ روغنی مات و نیمه مات

رنگ روغنی مات یکی از انواع رنگ‌های جذاب برای ساخت یک دکوراسیون شیک و عامه پسند به حساب می‌آید. رنگ روغنی مات و نیمه مات پوشش دهی بهتری نسبت به مدل براق آن دارند؛ این در حالی است که قدرت بازتابندگی نور پایینی داشته و فضای اطراف خود را روشن نخواهند کرد.

رنگهای نیمه مات نیز مانند براق قابل شستشو است اما نمی‌توان به اندازه نمونه براق، آن را کاملا تمیز شستشو داد؛ یعنی از نظر مقاومت در برابر آب، رنگ نیمه مات دارای مقاومت کمتری است.

رنگ آمیزی آسان با رنگ نانو

رنگهای نانو یکی دیگر از انواع رنگ زیبا، و دارای پوشش دهی مناسب است که به صورت مایع در بازار یافت می‌شود. برای استفاده از رنگ نانو معمولا از هیچگونه حلالی استفاده نمی‌شود؛ اما در برخی مواقع از آب برای رقیق‌تر شدن این رنگ استفاده شده است.

فواید منحصر به فرد رنگ نانو

دارای مقاومت بالا در تمامی شرایط آب و هوایی است که همین مورد باعث شده تا به یک رنگ ‌مقاوم مصرفی در نمای بیرونی ساختمان‌ها تبدیل شود.

روی تمامی سطوح فلزی، چوبی و … قابل اجرا بوده و به خوبی به سطح مورد نظر می‌چسبد.

شستشوی رنگ نانو نیز همانند رنگ روغنی براق بسیار راحت بوده و با قابلیت منحصر به فردی که دارد، از کپک زدن سطح رنگ جلوگیری می‌کند.

برخی سطل‌های رنگ نانو به صورت شفاف در بازار یافت می‌شوند که بر روی هر سطحی ریخته شوند، نمای زیرین کاملا مشخص است.

با توجه هزینه بالای خریداری این رنگ، مقاوم در برابر اشعه‌های خورشیدی است و پس از گذشت زمان به راحتی کدر و یا کهنه نخواهد شد.

سخن پایانی

سعی کردیم در این مطلب شما را با سه مدل از انواع رنگ آشنا کرده. و کاربردهای آن‌ها را برایتان شرح دهیم. در هنگام رنگ آمیزی حتما با یک فرد حرفه‌ای در این زمینه مشورت کنید. شاید رنگ آمیزی از دور عمل ساده‌ای به نظر برسد. اما، نیازمند نکاتی ریز و مفهمومی در هنگام اجرا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست