صادرکننده رنگ
ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در صادرات رنگ بسیار موفق عمل کرده و توانسته رنگهای مرغوب و با کیفیت را به کشورهای خارجی ارسال کند. کیفیت انواع رنگهای تولید داخلی آنقدر بالا بوده که به برابری با رنگهای خارجی میپردازد. ایران به جز استفاده گسترده از صنعت رنگ سازی برای کشور خود، آن را به یک کالای صادراتی سودآور برای ایران تبدیل کرده است و سالانه هزاران تن رنگ را در جهت مصارف مختلف به کشورهای خارجی صادر میکند.
از آنجایی که رنگ آمیزی در دنیای امروزی دارای جایگاه ویژهای در میان مردم است، میتوان از آن به عنوان یک منبع پر سود برای صادرات رنگ استفاده کرد. مردم در هر کجای جهان که باشند که از دیدن رنگهای جدید و با کیفیت بر دیوار ساختمانها، کشتیها و لوازم مصرفی خود به وجد آمده و حس سرزندگی جدیدی به آنها دست میدهد.
انواع رنگهای صادراتی به خارج از کشور کدامند؟
از آنجایی که صنعت رنگ دارای انواع متنوعی از رنگها بوده و هر کدام عملکرد متفاوتی از خود ارائه میدهند، میتوان گفت که تقریبا تمامی رنگهای تولیدی در ایران در صورت نیاز به خارج از کشور صادر خواهند شد. صادرات رنگ عملی پرکار و تخصصی است که باید نیاز مشتری شناخته شده و طبق درخواست او برایش نمونهای از رنگها ارسال شود. در ادامه به انواع رنگهای صادراتی که احتمال صادر کردن آنها بیشتر از دیگر رنگها است میپردازیم.
انواع رنگهای ساختمانی
انواع رنگهای دریایی
تمامی رنگهای مصرفی در میان مردم
انواع رنگهای کاربردی روی سرامیک و شیشه
رنگهای ساختمانی صادراتی
رنگهای ساختمانی به طور کلی به چند دستهی رنگهای پلاستیک، روغنی، نانو و… تقسیم میشوند که میزان صادرات این سه مدل از دیگر انواع آن بیشتر است. این رنگها به دلیل مصارف گوناگون در دسته رنگهای صادراتی پرکاربرد قرار دارند.
رنگ پلاستیک:
در صادرات رنگ به خارج از کشور رنگهای پلاستیک بسیار محبوب بوده و دلیل آن قیمت کمتر، پوشش دهی بیشتر و قابلیت استفاده از آب به عنوان حلال میباشد.
رنگ روغنی:
رنگهای روغنی که به سه دسته مات، نیمه مات و براق تقسیم میشوند نیز یکی از رنگهای محبوب برای صادر کردن به خارج از کشور به حساب میآیند. نوع براق رنگهای روغنی به دلیل قابلیت شستشو و مقاومت در برابر آب، در میان رنگهای صادراتی بسیار پرطرفدار و چشمگیر است.
رنگ نانو:
رنگهای نانو، جدا از صادرات به کشورهای خارجی، به کشور خودمان نیز وارد خواهند شد. رنگ نانو به دلیل داشتن بافت محکم و مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف، یک رنگ صادراتی خوب به شمار میرود.
رنگهای دریایی صادراتی
رنگهای دریایی در صادرات رنگ بسیار موفق عمل کردهاند که دلیل آن تنوع بالا در نوع رنگ، جنس و کیفیت آنها است. رنگهای دریایی به چهار مدل، ضد خزه، خزه پراکن، صیقل دهنده و ضد خوردگی تقسیم میشوند که هرکدام با توجه به کاراییهای منحصر به فردی که دارند برای صادرات به خارج از کشور مناسب هستند.
رنگ دریایی ضد خزه:
این رنگ به دلیل قابلیت پوشش دهی مناسب برای جلوگیری از چسبیدن بیش از حد خزه و نفوذ آنها به بدنه کشتی، اسکله و سکوهای نفتی در صادرات رنگ بسیار پرطرفدار بوده است.
رنگ دریایی خزه پراکن:
این مدل رنگ که کارایی شبیه به رنگ ضد خزه دارد. با خاصیت آبگریز بودن از چسبیدن خزهها به بدنه کشتی و تکثیر آنها جلوگیری میکند.
رنگ دریایی خود صیقل:
این رنگ به طور مداوم پوشش سطحی خارجی خود را کنده و سطح خود را صیقل میدهد که دلیل آن فشار و اصطکاک آب دریا با بدنه کشتی است؛ در نتیجه بدنه کشتی همیشه براق و زیبا خواهد ماند.
رنگ دریایی ضد خوردگی:
با توجه به مجاورت دائمی بدنه کشتی و رطوبت آب دریا. احتمال خوردگی بیش از حد و خرابی بدنه کشتی بسیار زیاد است. اما با پوشش دهی بدنه کشتی با این رنگ، دیگر نگران زنگ زدی و خرابی کشتی نخواهند شد. رنگ دریایی ضد خورندگی در صادرات رنگ بسیار محبوب واقع شده است.
انواع رنگهای مصرفی در میان مردم
از رنگهای ساختمانی گرفته تا رنگ مو. در میان مردم از بازده مصرفی خوبی برخوردارند. در نتیجه صادرات آنها به کشورهای خارجی نیز ممکن است. هرچند که گمان بر این نیست که ایران در صادرات رنگ مو به خارج از کشور موفقیت چندانی داشته باشد؛ اما آن را در صادرات دیگر رنگهای صنعتی به خارج از کشور جبران کرده است.
انواع رنگهای کاربردی روی سرامیک و شیشه
شاید نام رنگهای مصرفی برای شیشه را شنیده باشید. نام آن ویترای است. که با توجه به ترکیبات خاصی که دارد مخصوص رنگ آمیزی بر روی شیشه میباشد. رنگ ویترای نیز میتواند یکی از انواع رنگ در موضوع صادرات رنگ باشد و دلیل آن نیز کیفیت بالای رنگها در صنعت رنگ ایران است.
نمونه دیگری از رنگها مخصوص استفاده بر روی کاشی و سرامیک هستند که میتوانند یک گزینه خوب برای صادرات رنگ به خارج از کشور باشند. طراحی و رنگ آمیزی ساختمانهای سرامیک کاری شده با این رنگها بسیار جذاب است؛ اما مصرف بیشتر این رنگها رنگ آمیزی سرامیکهای شهر بازی، استخر آب، مکانهای بازی کودکان و… میباشد.
مجوزهای لازم برای صادرات رنگ
صادرات رنگ به کشورهای خارجی مانند دیگر کالاهای صادراتی نیازمند اخذ مجوزهایی قانونی بوده که باید مراحل قانونی آن کامل و با دقت طی شود:
با نام صادر کننده یک کارت بازرگانی معتبر گرفته شود.
در صورتی که وزارت بازرگانی با صادرات کالای شما موافقت نکند، نیازمند به گرفتن مجوز صدور هستید.
برای صادرات رنگ به گواهی قرنطینه نیاز دارید.
باید کالای شما در هنگام صادرات دارای گواهی استاندارد باشد.
در نهایت طی کردن دیگر مراحل قانونی که نسبت به صادرات انواع رنگها دارای نکات ریز متفاوتی هستند.
سخن پایانی
ایران جایگاه ویژهای در جهان و علیالخصوص خاورمیانه در بحث صادرات رنگ را داراست. که با صادر کردن انواع رنگهای مصرفی به خارج از کشور، باعث ورود سود بسیار زیادی به کشور میشود. همانطور که مشاهده کردید، تنوع تولید رنگ در زمینههای مختلف در کشور ما بسیار زیاد است. به گونهای که برای هر صنعت، حدودا چند مدل رنگ با کاربردهای مجزا معرفی شده است. قطعا انجام مراحل صادرات رنگ به کشورهای خارجی باید مطابق قوانین باشد.